Søk etter produkterLukk søk

Mini-Cooper-nabohandel

Ikke slutt å handle.
Begynn å selge!

Det beste vi kan gjøre nå er å ikke slutte å handle, kjøpe, investere. 

Selv om hotellbestillinger og flybillettsalg stopper opp, er det fortsatt et marked for interiør, bøker og musikk, strøm, mobilabonnement, bredbånd … og ikke minst innhold.

Nå har vi muligheten til å få publikum til å bruke tid på vårt budskap. Enten ved å «gi bort» historier og podcasts, for holdningsendring. Eller ved å selge webinarer, små filmsnutter med undervisning eller realisere drømmen om å skrive og publisere e-bok.

Så må vi alle være flinke forbrukere, og ikke slutte med å handle på nett. Å kjøpe oss et nytt bilde til stueveggen, bestille en fin og litt for dyr håndlaget gave til mammas bursdag, eller bestille en bil med levering litt utpå høsten.

Paper Bag

 

Vi i Brainify har satt opp en nettbutikkløsning der du kan selge … f.eks. det du har stående i det fysiske lageret ditt:

  • Kun et symbolsk etableringsgebyr på 5 kroner
  • Ingen månedsavgift
  • Du betaler 10% provisjon av hvert salg

 

Nabohandel.no er skapt av Brainify, som lever for å skape digitale superkrefter hos kundene sine. Brainify ble etablert i 2015 og jobber for kunder som Stortinget, NTB, Redd Barna, Vårt Land, Klar Tale, VEV og Juvente.

 

Kom i gang

Se en enkel brukerguide for butikkeiere her